maanantai 12. lokakuuta 2009

Donington 9.10 + Crystal Rain

Ankaraa bailausta Kouvolan yössä.

Crimson Sun - reittä ja rintaa!


Crystal Rainin tytöt ja pojat jälleen mukana.

Kello taitaa olla kuuden tienoilla kun minä, tämän tarinan kertoja, istun laulusolisti Jukaraisen kanssa Kouvolan Rytmikatissa. Alakerrassa odottaa Donington, keikkapaikkojen Mercedes. Tarvitaan vain kitaristi, basisti ja rumpali roudauksen aloittamiseen.

Roudaus saadaan käyntiin aikataulun mukaisesti ja jossain vaiheessa Crystal Rainin ihanat pojat ja tytöt astelevat sisälle. Kasailemme kamoja ja harrastamme yleistä hengailua ennen soundcheckiä. Edellä mainittu äänentarkastus on kertojan musiikkiuran varmasti miellyttävin, kerrankin käytössä on miksaaja joka ei ole a) vittuuntunut b) elämänhalunsa menettänyt c) ärsyttävä. Oikein asiallinen kaveri siis. Soundit saadaan pintapuoleisesti kuntoon.

Katselemme Crystal Rainin soundcheckiä jonkin aikaa kunnes poistumme rakennuksesta. Suuntaamme basisti J.Jauhiaisen asunnolle laittamaan saunaa päälle. Tämän jälkeen tarkoitus olisi painella syömään läheiseen kebabinkehräämöön, eli kebab-pizzeriaan. Näin myös tapahtuu.

Varsin hilpeissä merkeissä tapahtuneen ruokailun jälkeen emme voi tehdä juurikaan muuta, kuin palata takahuoneeseen ihmettelemään tilanteen kehittymistä. Se ei kehity. Crystal Rainin soitettua odotamme noin tunnin ennen kuin uskallamme itse siirtyä lavalle. Joku meistä oli saanut loistavan idean siitä, että jos paikalla ei ole juuri yleisöä, soitamme boksereissa. Jälkikäteen myytyjen lippujen perusteella (27 kpl jos oikein muistan) joudun toteamaan että bokserikeikka oli kyllä paikallaan. Aivan, tässä raportissa ei ole kuvia, syyn osaatte varmaan päätellä. Vaikka soiton taso ja yleisön määrä oli mitä oli, vietimme ainakin hurjimmat hotellijatkot Crystal Rainin kanssa.

Ensi kerralla raportti kirjoitetaankin sitten paikan päältä. Tästä ei muuten tule yhtään mitään. Palataan asiaan.

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti